Zootropolis, un film marca Disney

  • on March 3, 2016
  • Likes!

Aseară am fost la avanpremiera filmului de animație “Zootropolis”, la invitația prietenei mele, Tily Niculae care o dublează perfect pe Bellwether (Talangă), o oiță aparent simpatică.

Bellweather

Filmul urmărește povestea lui Judy Hopps, o iepurașă cu asiparații și idealuri mărețe care nu vrea să se mulțumească cu viitorul pe care i-l pregătesc părinții ei, acela de cultiva morcovi împreună cu cei 225 de frați. Ea se confruntă cu diverse obstacole, atât din cauza constituției ei firave, cât și de pe urma anumitor caractere și personalități mai puțin plăcute. Cu toate acestea, visul ei de a deveni polițistă se îndeplinește. Absolvind cu merite deosebite academia de poliție, Judy îți face bagajele și pleacă să se angajeze în Zootropolis, un oraș unde prada și prădătorii conviețuiesc în armonie sau, cel puțin, așa pare. Călătoria cu trenul este cu adevărat spectaculoasă, cu peisaje  superbe, iar arhitectura orașului este o combinație între Dubai, New York și Londra. Aici începe aventura lui Judy, dar vă las pe voi să o descoperiți.

judy

zootropolisVizual filmul este excepțional. Personajele sunt atât de real construite, iar caracterele lor atât de bine ilustrate. Filmul te ține în suspans de la început până la sfărșit. Scenele haioase și glumele bune au făcut ca sala să izbucnească în hohote de râs, iar melodia de la final interpretată de Gazelle (Shakira) îți va rămâne intipărită în minte.

gazelle

Din 4 martie apare și în cinematografe pentru publicul larg.

Vizionare plăcută!

Sursa foto: www.cinemagia.ro

 

Article Tags:
· · ·
Article Categories:
Day by day · IT&TV · Timp Liber · Toate posturile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

×

Like us on Facebook