Vacanţa şi Cewe Fotocarte fac casă bună

  • on February 27, 2017
  • Likes!

Am mai scris, în urmă cu ceva timp, despre faptul că amintirile se păstrează în cărţi, fotocărţi mai exact. Am văzut cât sunt de practice pentru că Irina are momente când îşi ia câte o fotocarte şi se uită la fotografiile de când era mică.

Şi pentru că în ultima perioadă se adunaseră foarte multe fotografii din vacanţe  pe care le uitasem prin diferite foldere ale calculatorului, ne-am decis să facem din nou câteva fotocărţi pentru a le avea mereu la îndemână. Ne-am adunat toate fotografiile din toate ungherele calculatorului, harduri, carduri şi de pe telefoane şi au ieşit 3 fotocărţi  format A4 cu hârtie extralucioasă.

Pe prima dintre ele am dedicat-o ultimei vacanţe la Roma. Apoi în cea de-a doua am aranjat toate amintirile din vacanţa de vară, iar ultima conţine amintiri de la Viena. Fotocărţile au ieşit extraordinar. Calitatea printului Cewe se vede, iar hartia extralucioasă merită toţi banii. Ne-au plăcut atât de mult încât acum suntem în lucru pentru alte 3 fotocărţi cu fotografii mai vechi, de la Bruxelles, Bruges şi Praga.

Singurul inconvenient atunci când faci o fotocarte este că îţi vine instantaneu dorul de vacanţă…de a pleca imediat undeva frumos, împreună cu cei dragi. Aşa că să nu spuneţi că nu v-am prevenit… faceţi fotocărţi pe propriul risc 🙂

DSC_0139

DSC_0137DSC_0140
DSC_0132DSC_0134 DSC_0130

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

×

Like us on Facebook