Gradinita de Acasa

Petreceri

Tea party în livada înflorităTea PartyTea party este o petrecere care are acel ceva din aerul englezesc, feminin, sofisticat, elegant. Îmi amintește de romanele lui Jane Austin. Sunt ocazii perfecte de a petrece timpul împreuna cu copiii într-o atmosferă frumoasă.

Cum îmi plac petrecerile în aer liber, nu am stat pe gânduri și am început să organizez rapid un tea party. Provocarea a fost să găsesc locația, o livadă înflorită unde să petrecem o după-amiază plăcută, savurând un ceai cu biscuiți!TEA PARTY

Inițial, am vrut sa fie o reuniune de familie, a celor mai apropiați membri, într-un cadru diferit de cel cotidian însă pentru că I a ținut să îl invite pe ursulețul ei preferat cu care să împartă un ceai și o brioșă delicioasă m-am gândit că ar fi bine ca acest tea party să le fie dedicat lor în întregime! Cum locația a fost găsită, iar invitații au fost stabiliți, am început propriu-zis pregătirile, partea cea mai grea dar și cea mai creativă.

Tea partyAici începe magia, când ideile prind contur și ești nerăbdătoare să vezi dacă totul va ieși așa cum ți-ai imaginat. Este dificil să pui în practică tot ceea ce îți trece prin cap și de aceea este bine să fii foarte organizată. Fiecare idee trebuie să aibă legătură cu cealaltă pentru a forma împreună un tot unitar.

Locația este importantă dar nu este totul pentru un tea party reușit. Importantă este atmosfera, care trebuie să fie cât mai destinsă. Degeaba ai locația perfectă, decorul perfect, dacă invitații nu se simt bine. Am avut noroc pentru că   s-a simțit extraordinar, a alergat prin iarbă și a cules păpădii cât noi aranjam tot decorul. Apoi când totul a fost gata a fost fascinată de întregul aranjament și și-a intrat în rol foarte bine. Era o mică prințesă care își invitase cel mai bun prieten, ursul în cazul ei : ) , la un ceai. Au discutat și au savurat în tihnă ceaiul ceva vreme, fără să le pese de aparatul foto care le pândea fiecare mișcare.alergare

Meniul a fost frugal, perfect pentru o după-amiază călduroasă: sandwich-uri integrale cu năut și legume, biscuiți în formă de pliculețe de ceai, brioșe cu zmeură și diverse fructe. Am optat pentru gustări vegane, ușor de făcut și de mâncat.

Dacă te întrebi de unde am avut toata recuzita necesară, mai jos ai toate detaliile:
Ceainicul și ceștile le-am luat de la Kitchen shop, măsuța și scaunele de la Ikea, iar tăblița verde de la British Gallery, un magazin de care m-am îndrăgostit.
Nu am avut foarte mult timp pentru pregătiri, o zi a fost suficient ca să ne punem la punct cu toate.

Am mers pe culori neutre, pastelate, dominând albul. Am confecționat și o ghirlandă cu un ceainic și ceșcuțe, printate pe carton cu imprimeuri. Mai jos găsești câteva imagini de la petrecere. Sper că te vor inspira și pe tine!

Tagged , , , , , ,

Related Posts

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Petreceri si accesorii de petrecere pentru copii

Publicitate