Gradinita de Acasa

Day by day

Te prind eu, iepurașule!NuPogodiI are, de ceva vreme, o nouă pasiune în materie de desene animate. Solicită din când în când să îi punem Lupul cu iepurașul sau mai pe înțelesul nostru Nu zaiet, pogodi! 

Nu zaiet, pogodi este un serial de  desene animate care a fost lansat în 1969 și care a devenit celebru în Uniunea Sovietică a acelor ani dar și în țări adiacente. Este un fel de Tom și Jerry rusesc și se prea poate ca  unii dintre voi să își aducă aminte de el.

Serialul are ca personaje principale un lup răutăcios care dorește să prindă un iepuraș simpatic. De aici nu mai e decât un pas până la o serie întreagă de aventuri comice, din care lupul iese, aproape întotdeauna, șifonat în timp ce iepurașul scapă de fiecare dată. Alte personaje precum  porci, hipopotami, bursuci, capre etc. sunt secundare și apar sporadic.

O nouă serie de episoade a fost creată în 2005-2006 (2 episoade),  diferența dintre cele două serii fiind sesizată în principal în conturarea personajului lupului: dacă în seria din 1969-1986 avem un lup care fumează, lupul din 2006 s-a lăsat de fumat : ) . În rest alte diferențe notabile nu prea există. Limba ambelor serii este rusa, dar nu te neliniști. Se folosesc puține cuvinte, în special interjecții, iar acțiunea se înțelege de la sine.

Lui I ii plac, în mod special, numai 2 episoade și  ni le cere în mod repetat. Le pun mai jos pentru piticii voștri. Cine știe, poate le place și lor. În fond au peste 41 de milioane de vizionări pe Youtube! Enjoy!

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Petreceri si accesorii de petrecere pentru copii

Publicitate