Gradinita de Acasa

IT&TV

Recomandări de aplicații pentru copiiPentru orice părinte, posesor de tabletă sau smatphone, va veni o vreme când va căuta, inevitabil, aplicații pentru copii, m-am gândit că n-ar fi rău ca să recomand, pe lângă aplicațiile pe care le folosește, celebra de acum, I : ),  și două locuri de unde ne putem inspira în alegerea aplicațiilor pentru copii. Asta pentru că știu că nu de puține ori, v-ați pus, retoric, întrebarea: De unde să găsesc atâtea aplicații pentru copii? Completată, bineînțeles, de alte două: cele pe care le ai ce au? De ce nu îți mai plac?

Unul din locurile în care găsești aplicația potrivită pentru copilul tău se numește apps4kids.net. Aici poți găsi o aplicație după vârsta copilului tau (1-7 ani), sau după limba pe care o vorbește sau după device-ul pe care îl folosește. Și dacă nici asta nu e de ajuns pentru tine atunci poți căuta în funcție de obiectul de interes : biologie, ecologie, geografie, istorie și multe, dar multe altele.

Așadar site-ul este foarte bine structurat și cu siguranță vei găsi ceva deosebit mai ales că aici apar ultimele noutăți în materie. Nu strică să dai o fugă să vezi ce găsești nou pentru pitic/pitici.

Bestkidsapps.com este un alt loc potrivit pentru a găsi noi atracții cibernetice și foarte populare pentru copii. Structura site-ului este aproape identică cu a celui prezentat mai sus, însă spre deosebire de primul cuprinde și aplicații pentru copii între 9 și 12 ani.

Îți revine ție plăcerea să decizi care dintre ele îți place mai mult și care este mai folositor pentru ceea ce ai tu nevoie.

Tagged , , , , , ,

Related Posts

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Petreceri si accesorii de petrecere pentru copii

Publicitate