Picnic în familie

  • on July 19, 2016
  • Likes!

Pe 15 iulie am împlinit 9 ani de când ne-am căsătorit. De fiecare dată în jurul acestei date ne programăm vacanța, ca un cadou pe care ni-l facem, dar și ca să petrecem timp împreună. De 5 ani ni se alătură și Irina, care ne face viața și mai frumoasă.

Anul acesta s-a întâmplat ca vacanța să nu coincidă cu aniversarea noastră, amânată datorită proiectelor în care suntem implicați. Totuși, nu putea să treacă acesta zi fără s-o marcăm cumva. Vremea caniculară ne-a făcut să fugim de oraș și agitație. Drept urmare, am organizat un picnic în familie, undeva la munte, într-o poieniță înconjurată de brazi înalți, cu o priveliște superbă. Pentru o zi ne-am simțit ca în Elveția.

Am ales intenționat o zi din cursul săptămânii pentru că am vrut să ne bucurăm de liniște, natură și aer curat, fără fum de la grătare, muzică prea tare și gunoaie lăsate în urmă.

Am pus în coșul de picnic gustări și bunătăți ușor de transportat, dar și ușor de mâncat: un platou cu brânzeturi, nuci, fructe uscate, legume, fructe, o salată de paste cu ton și măsline, preparate din carne pentru partea carnivoră a familiei, wrap-uri cu legume, o tartă cu afine, cheesecake la borcan, eclere personalizate special pentru această aniversare și limonadă.

Nu am uitat acasă nici voia bună, câteva jocuri pentru mișcare și bucuria de a petrece o zi minunată de care ne vom aminti cu drag.

P.S. Pentru că am fost întrebată, eclerele sunt de la Grace Couture Cakes, colecţia Eclair Affair, iar coşul de picnic de la Fabulous Baskets.

Picnic in familiePicnic in familie

Picnic in familiePicnic in familiePicnic in familiePicnic in familiePicnic in familiePicnic in familiePicnic in familiePicnic in familiePicnic in familiePicnic in familie

Article Tags:
· · ·
Article Categories:
Day by day · Petreceri · Picnic · Toate posturile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

×

Like us on Facebook