Gradinita de Acasa

Petreceri

Petrecere 3 ani – distracție cu Minnie Mousepetrecere-copii-featI se face din ce în ce mai mare și  a împlinit, de curând, 3 ani. Nici nu știu când a trecut așa de repede timpul și parcă mi-e dor de clipele în care era doar un bebe, ce avea nevoie de atenția mea totală. Am încercat, prin tot ceea ce am făcut până acum, să se dezvolte armonios din toate punctele de vedere și să se bucure de o copilărie fericită alături de părinții și familia ei.

Bineînțeles, fiecare moment petrecut împreună este unul deosebit și important dar am dorit să marcăm aniversările ca momente cu totul speciale.  I s-a distrat de minune, de fiecare dată, chiar dacă la început era micuță și nu prea înțelegea ce se petrece.  Pentru a nu o deruta și mai tare la prima aniversare și la 2 ani am petrecut  în familie fiindu-ne alături numai nașii.

Anul acesta am avut însă o petrecere mai mare. I a început grădinița și, cum era de asteptat, și-a făcut prieteni pe care a ținut să-i aibă alături de ziua ei. Am încercat să îi organizez o petrecere frumoasă la care în primul rând să se simtă ea bine.  Dacă vrei să te inspiri și tu de aici, pentru petrecerea copilului tău, mai jos sunt câteva lucruri de care am ținut cont.

Tema Petrecerii

petrecere-copiiFără îndoială că cea mai importantă parte a procesului de organizare a unei zile de naștere este alegerea unei teme. De aici toate celelalte trebuie să se îmbine pentru a forma un tot unitar. Deja la 3 ani personalitatea își spune cuvântul astfel încât noi am avut ca temă a petrecerii un personaj ales de I. Pentru că acum deja înțelege ce înseamnă o  zi de naștere, am implicat-o si pe ea în tot procesul organizării. Entuziasmul și zâmbetul din ce în ce mai larg de pe fața ei, cu cât  se apropia evenimentul, erau evidente și ne-a bucurat enorm.

Tema aleasă de I, fără drept la altă replică, a fost mult-îndrăgita șoricică de la Disney, Minnie Mouse. De aici am început să construim conceptul petrecerii: ce accesorii folosim, ce formă va avea tortul, ce decorațiuni, activități pentru cei mici și multe alte lucruri mărunte dar importante pentru o petrecere perfectă.

Tortul

petrecere-copii-tortUrmătorul pas după alegerea temei petrecerii este alegerea tortului, elementul central al petrecerii. Acesta pe lângă faptul că trebuie să fie delicios și cât se poate de sănătos, trebuie să nu facă notă discordantă cu celelalte accesorii. Pentru această petrecere, am ales un tort care a sugerat discret prin prezența fundiței și a figurinelor aplicate, tema petrecerii noastre. Să nu mai spunem că a fost delicios, din blat de morcovi, cu mousse de iaurt și mousse de ciocolată albă belgiană și fructe de pădure, și a încântat invitații.

Candy bar și accesorii

candy-barPe lângă tort, cei mici pot fi răsfățați și cu alte bunătăți. Poți aduna mai multe dulciuri într-un candy bar frumos aranjat care să dea un aspect deosebit petrecerii și în același timp să îi îndulcească pe invitați. Eu am făcut un candy bar din cupcakes, macarons, biscuiți decorați și cake pops dar mai sunt și alte opțiuni pe care le ai la îndemână. Ca accesorii pentru decor am folosit pompoms din hârtie, cifra 3 din lemn, vaze cu flori, ramă din lemn cu numele sărbătoritei, baloane, toate în nuanțe de alb și roz.

Activități

Orice petrecere la care invitații nu se distrează nu este o petrecere. De aceea trebuie să te gândești și la câteva activități distractive. Opțiunile sunt numeroase. Poți invita un personaj preferat al copilului care să întrețină atmosfera sau poți concepe chiar tu o activitate pentru cei mici. Eu, spre exemplu, m-am gândit să fac niste biscuiți în formă de Minnie Mouse pe care copiii să-i decoreze. Ideea a avut succes, copiii distrându-se copios și, evident, nu a rămas niciun biscuite decorat nemâncat.

activitati

Acestea ar fi în mare câteva lucruri de urmat în organizarea unei petreceri. Desigur că procesul este mult mai complex și necesită multă pregătire, timp, pasiune și răbdare pentru o petrecere deosebită.  Dacă ai nevoie de alte idei sau ajutor în organizare, nu ezita să-mi scrii câteva rânduri.

Ador să organizez petreceri pentru copii și să citesc fericirea în ochii lor. Copilăria este cea mai frumoasă perioadă a vieții și trebuie ca micuții noștri să profite de ea la maxim!feat

briose

petrecere-copii-thank-youpetrecere-copii-cake-popscolajAshopweb

Credite:

Party Styling & Concept: Gradinita de acasa
Tort & cupcakes & cakepops & macarons: Grace Couture Cakes
Biscuiți Minnie, 3 și fundițe: Sugar Events
Litere & rame din lemn: The A Shop
Invitații & party printables: Etsy Shop
Party supplies (farfurii, paie, pahare, tacamuri, servetele, cutii cadouri): Shop Sweet Lulu
Materiale: Fabrix
Pompoms: Klipa
Fotografii: Gradinita de acasa

Tagged , , , ,

Related Posts

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Petreceri si accesorii de petrecere pentru copii

Publicitate