Gradinita de Acasa

Day by day

Lilou’s Parties – unul din motivele pentru care n-am mai scrisAm spus acum ceva timp că o să încerc să scriu zilnic dar, din păcate, n-am reușit. Pe lângă agitația de zi cu zi de la birou și momentele dedicate familiei (aici includ și treburile casnice inerente), a mai apărut ceva în program. Am organizat prima petrecere de aniversare pentru o altă fetiță: Sarah.

Sarah-party

Trecând peste gelozia lui I, care mă întreba mereu dacă petrecerea pe care o organizez este a ei, experiența de a organiza o petrecere și pentru altcineva mi-a făcut mult bine. Mi-a dat mai multă încredere în mine și m-a ajutat să înțeleg că sunt mulți oameni care apreciează finețea, detaliile și stilul.

Asta s-a întâmplat în primul rând pentru că  petrecerea a fost a unor oameni cu totul speciali și minunați care își adoră fetița și au dorit să îi ofere ceva deosebit. Le mulțumesc și pe această cale pentru că au avut încredere în mine și ideile mele dar le mulțumesc și pentru colaborarea ireproșabilă.

Experiența plăcută pe care am avut-o cu ei mi-a dat aripi pentru a începe ceva ce mi-am dorit de mult: să mă ocup mai mult de organizări de evenimente pentru copii. Și astfel a ieșit la lumină: Lilou’s Parties & Shop – un loc unde încercăm să transformăm evenimentele speciale în momente memorabile!

Nu e ușor să începi ceva de la zero. Și de asta am și mărturisit că Lilou’s Parties e unul din motivele pentru care nu am mai scris aici. Sunt conștientă că de-abia de acum începe greul dar fac totul cu multă pasiune și asta mă motivează extraordinar de mult!

Voi încerca să nu rămân prea mult în urmă nici aici, la Gradiniță,  mai ales că I este o sursă nesecată de inspirație. Îmi doresc să vă țin la curent cu aventurile ei, rețetele pe care le mai încerc din când în când și alte mici lucruri care ne înseninează ziua.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Petreceri si accesorii de petrecere pentru copii

Publicitate