Gradinita de Acasa

Bunătăți

Meniu pentru o zi: mic dejun



Astăzi vreau să vă arăt ce mâncăm noi într-o zi. Știu că timpul e prețios și nu avem timp de pierdut în bucătărie, de aceea toate sunt rețete rapide și ușor de făcut.
Am început ziua cu un mic dejun energizant, delicios și fără gluten: terci cu fulgi crocanți de hrișcă și nelipsitul sirop de cătină. Este de departe preferatul Irinei.

terci de hrișcă
Ingrediente:
200 ml lapte capră
50 g fulgi de hrișcă
miere sau zahăr după gust
Laptele se pune la fiert, când începe să fiarbă se adaugă fulgii de hriscă. Se lasă să fiarbă aprox. 2 min. Se adaugă zahăr sau miere când s-a mai răcit terciul. Puteți folosi și boabe de hrișcă lăsate la hidratat peste noapte. Eu am ales varianta rapidă. Se poate servi cu nuci, fructe uscate sau proaspete.

Despre beneficiile boabelor de hrișcă puteți citi aici.

Poftă bună!

Tagged , , , , ,

Related Posts

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*