Gradinita de Acasa

IT&TV

Mașa și Ursul
Dacă ți-ai imaginat că  ai ajuns la vârsta maturității și că desenele animate nu mai sunt potrivite pentru tine, trebuie să îți spun că te înșeli. Știu că ai impresia că cele mai cunoscute, mai îndrăgite  și mai urmărite desene animate, sunt venite din America, locul în care s-au născut Tom și Jerry, Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald, Bugs Bunny, Fred Flintstone și mulți, mulți alții, dar în lumea desenelor animate au apărut două personaje  din ce în ce mai populare, rupte din carțile de povești: Mașa și Ursul. Este de ajuns să vezi un singur episod pentru a te convinge ca încă îți mai plac desenele animate.

Mașa și Ursul (Маша и Медведь), serial de desene animate rusești, a fascinat deopotrivă atât pe copii cât și pe părinții lor. Seria a fost difuzată în Rusia, pe postul național de televiziune, cât și în afara ei, în Franța, Elveția și Canada iar din 2009 este disponibilă pe DVD și Blue Ray.

Singurul personaj uman, în afară de Moș Crăciun, care apare sporadic în câteva episoade, este Mașa, o fetiță plină de viață și pusă mereu pe șotii. Ca oricărui copil îi plac dulciurile, acadelele și fiind foarte curioasă, ce credeți…pune extrem de multe întrebări. Este bună prietenă cu ursul, pe care îl vizitează ori de câte ori are ocazia.

Ursul Mișa este un fost artist de circ, retras acum în liniștea căsuței sale din pădure. Casa îi este plină de trofee și medalii, la care ține foarte mult, și ca oricărui urs care se respectă îi plac mierea și pescuitul. Liniștea îi este tulburată periodic de Mașa care, în căutare de noi parteneri de joacă, a se citi aventuri, îl vizitează pe prietenul ei necuvântător și de aici totul este posibil.

Serialul este produs în condiții deosebite, începând de la  scenariu și regie până la grafică și sunet totul este la superlativ.

Recomandându-vă episodul de mai jos, vă las pe voi să descoperiți și celelalte personaje, lupii, iepurașul, veverițele, aricii, etc. și să savurați și celelalte episoade ale seriei.

Aici puteți viziona episodul în care Maşa îşi sărbătoreşte ziua de naştere!

Tagged , , , , , , , , ,

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Petreceri si accesorii de petrecere pentru copii

Publicitate