Gradinita de Acasa

Petreceri

Lemonade partyZiua de naştere a lui I. este în plină iarnă, de aceea am zis că în fiecare vară să îi facem o petrecere în aer liber, să se poată bucura şi ea de o petrecere cu soare şi iarbă. Anul trecut i-am organizat un Garden Party, iar acum ne-am gândit la o petrecere cu limonadă.

Ideea iniţială fusese o petrecere cu îngheţată, dar, din păcate, nu am mai găsit standul de îngheţată de la Imaginarium, aşa că a trebuit să ne reorientăm rapid: Lemonade Party cu limonadă rece dulce-acrişoară!

invitatie

Dar ce petrecere cu limonadă fără stand? Am apelat la priceperea şi pasiunea bunicului Irinei de a crea diverse lucruri care ne-a făcut unul de toată frumuseţea şi, uite aşa, într-o săptămână am organizat un party plin de culoare.Lemonade-PartyUrmătorul pas a fost să trimitem invitaţiile, să stabilim meniul, să ne gândim la decoraţiuni şi activităţi pentru copii.
După somnul de după-amiază şi masă, fetiţele au făcut băiţă în piscină, apoi le-am îmbrăcat de petrecere. Pentru meniu am ales: brioşe, biscuiţi cu ciocolată, îngheţată, tartă cu cremă de lămâie, un tort şi, bineînţeles, limonadă cu lămâie, lime şi pepene.
Decoraţiuni: ghirlandă cu felii de lămâie printate, paie colorate, etichete pentru sticluţele cu limonadă, etichete pentru gustări, inele pentru şerveţele, un coş cu lamâi, o vază cu flori galbene.

Lemonade Party

A fost singura petrecere organizată fără stres, totul a decurs de la sine, fără situaţii neprevăzute. Fetiţele au fost foarte dulci şi s-au distrat până seara târziu.
S-a dovedit a fi o petrecere reuşită unde toată lumea s-a simţit extraordinar!
Mai jos aveţi dovada!

DSC_5161

DSC_5111

DSC_5114

DSC_5211

colaj7

colaj3

DSC_5178

DSC_5491

colaj5

colaj4

colaj10

colaj8

Tagged , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Petreceri si accesorii de petrecere pentru copii

Publicitate