Gradinita de Acasa

Bunătăți

Dulciuri raw veganeDulciurile raw vegane sunt o alternativă mai sănătoasă a dulciurilor tradiționale cu mult zahăr rafinat, făină albă, margarină, arome artficiale și lista poate continua. Este adevărat că nu încurajez consumul zilnic de prăjituri raw vegane sau fără limită de cantitate. În speță rămân și ele niște dulciuri.

În ultima perioadă au apărut tot mai multe restaurante cu preparate exclusiv raw vegane și vegane, iar altele au introdus în meniul clasic și feluri neprelucrate termic, în special dulciuri. Drept urmare, raw veganii, dar și cei care doresc să încerce și altceva au de unde alege fără a căuta prea mult. Acum ai opțiuni mult mai la îndemână: găsești cofetării raw vegane în malluri, poți comanda online prânzul sănătos la birou sau acasă sau îți poți face un abonament lunar.

Noi am încercat mai multe preparate din mai multe astfel de restaurante. De exemplu, Rawdia are niște chifteluțe de quinoa delicioase cu cartofi din țelină, la Rawyal Bruch & Cakes ne plac batoanele cu nucă de cocos, iar înghețată bună sau bomboane cu hrișcă găsim la Ostraw Vegan, dar cel mai mult și mai mult ne place Rawz. Au cele mai savuroase preparate și, în special, cele mai bune prăjituri, torturi și bomboane. Până și tati, un iubitor de dulciuri dar și foarte pretențios, s-a declarat cucerit de gustul torturilor Rawz. Am comandat online de la ei de vreo 6 ori atât acasă, cât și la birou pentru că funcționeaza în regim de catering cu livrare, nu ca restaurant. Ne încântă cel mai mult oferta Cake Away Friday, o cutie cu 6 felii diferite și generoase de tort la doar 50 lei. În fiecare săptămână sortimentele de prăjituri sunt altele. Dulciurile nu contin nimic de origine animală, aditivi, coloranți sau zahăr, iar ingredientele sunt în mare parte bio: fructe proaspete de sezon, curmale, stafide, merișoare, caju, migdale, nuci, alune de pădure, miere, agave, unt de cocos, unt de cacao, carob, mesquite, cocos, vanilie, mirodenii, apă alcalină. Preferata Irinei este tarta cu vișine și ciocolată albă, a mea cea cu dovleac și nuci, iar lui tati îi place tortul casei.

Mulți dintre cei care au gustat prăjiturile raw, fie că au știut dinainte, fie că nu, mi-au spus că nu au simțit nicio diferență sau că sunt mult mai bune decât dulciurile clasice. Dacă ați încercat preparate raw vegane sau urmează să le încercați, aș fi curioasă să-mi spuneți părerea voastră sinceră.

torturi Rawztort Rawztort Rawztorturi Rawz

 

Tagged , , , ,

Related Posts

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Petreceri si accesorii de petrecere pentru copii

Publicitate