Gradinita de Acasa

Toate posturile

Concurscadou_gradinita2Gradinița de acasă a împlinit, de curând, 3 luni de când și-a deschis porțile iar cel mai frumos cadou, pentru această aniversare, este faptul că, în acest scurt timp, am reușit să strângem aproape 500 de prieteni. Mulțumim tuturor celor care frecventează cursurile grădiniței noastre și vă invităm să participați la un mic concurs.

Premiul constă în produse bio:
– Făină integrală ecologică
– Ceai din plante ecologice Echinaceea
– Quinoa roșie
– Năut boabe
– Fulgi de ovăz
– Semințe de Chia
– Dulceață ecologică de cireșe negre Tolpoloveni
– Cremă bio pentru copii

Tot ceea ce trebuie să faceți, pentru a participa la concurs, este să dați Like și Share la poză, pe pagina noastră de Facebook! Noi vom alege, prin tragere la sorți, câștigătorul! Succes!

UPDATE: Mai avem puțin până pe 20 martie, ora 00:00 când se termină concursul. Câștigătorul va fi anunțat pe site, după tragerea la sorți! Succes tuturor!

UPDATE 2: Concursul nostru s-a încheiat! Mulțumim tuturor celor care au participat! Ne bucurăm că există foarte mulți oameni cărora alimentația sănătoasă nu le este indiferentă! Micul nostru concurs ne-a arătat că nu suntem singuri :)  După tragerea la sorți, (Random.org) CÂȘTIGĂTORUL NOSTRU ESTE…ROGOTI ANCA! Felicitări!

2 Comments

  1. Gina PocoraMarch 17, 2013 at 3:07 pmReply

    Traieste sanatos

  2. Gina PocoraMarch 17, 2013 at 3:09 pmReply

    Frumoasa pagina.imi plac concursurile mai ales cele de sanatate

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Petreceri si accesorii de petrecere pentru copii

Publicitate