Gradinita de Acasa

Home & Handmade

Căsuța Irinei de sărbătoriDe Crăciun am petrecut în familie, înconjuraţi de cei dragi aşa cum e cel mai frumos. Am împodobit bradul, de fapt 2. Aşa şi-a dorit Irina, probabil s-a gândit că Moşu’ va fi mai generos. L-am aşteptat pe Moş Crăciun cu fursecurile lui preferate, iar el a venit încărcat de daruri. Nu voi uita niciodată cum I. se trezeşte în dimineaţa de Crăciun şi coborând în fugă scările strigă fericită: “A venit! A venit! Uite câte cadouri ne-a adus!” Apoi inspectează cu atenţie cutiile frumos împachetate să vadă pe care scrie numele ei. Observă că Moşu’ a mâncat fursecurile şi a luat şi scrisoarea de mulţumire pe care o lăsase în brad pentru el. Aceste momente sunt cu adevărat de ne preţuit! Ne-a lipsit doar zăpada.

Din acest tablou nu putea sa lipsească căsuţa Irinei. Am decorat-o, am pus luminiţe, am făcut şi acolo un brăduţ, iar vremea frumoasă şi călduroasă ne-a permis să ne jucăm în voie.

A mai trecut un Crăciun şi încă un an cu bune şi rele, cu amintiri frumoase şi momente dureroase uneori din care am învăţat să apreciem timpul petrecut împreună şi să mulţumim pentru ceea ce avem.

casuta irinei

casuta irinei54casuta irinei68casuta irinei casuta irinei casuta irineicasuta irinei

casuta irinei

Tagged , , ,

Related Posts

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Petreceri si accesorii de petrecere pentru copii

Publicitate