Gradinita de Acasa

Day by day

Casa Magicianului – aventuri in 3D sau mai bine in 2D?casa-magicianuluiAm fost impreună cu I, weekend-ul trecut, la Casa Magicianului. Filmul rulează din 15 august atât în 2D cât și în 3D. Noi am ales să mergem la versiunea 2D, întrucât am considerat că I va avea timp să se familiarizeze cu filmele 3D când va fi mai mare și dezvoltarea ochilor ei  va fi completă (după 6 ani), iar tehnologia 3D va fi și mai bine dezvoltată.

Cred că am făcut alegerea corectă, mai ales că o prietenă de-a lui I, (puțin mai mică ce-i drept, are 3 ani) a fost la varianta 3D și a rezistat doar primul sfert de oră cu ochelarii 3D, după care s-a speriat și i-a dat jos. Nu știu însă dacă este o reacție generală.

Filmul are ca personaj principal pe Tunet, un motan abandonat care se adăpostește din întâmplare într-o casă misterioasă aparținând unui magician bătrân și simpatic. Aici intră în conflict cu ceilalți locatari ai ei, în special cu șoricica Maggie și cu un bătrânul iepure Jack, și e nevoie de multă perseverență, spirit de sacrificiu și curaj din partea bietului motan, pentru a se impune ca membru al familiei și pentru a salva situația.

Pentru varianta 2D a filmului a trebuit să mergem într-un cinematograf Cinema City pentru că în celelalte nu exista decât varianta 3D.

Lui I i-a plăcut filmul (cu excepția a câtorva scene mai zgomotoase) și acum se uită de câte 2-3 ori la trailer. Așa că dacă vrei să ieși undeva cu copilul weekendul acesta, Casa Magicianului poate fi o variantă.

Voi ați fost cu copiii la filme 3D? De la ce vârstă și cum s-au comportat?

Trailer Casa Magicianului

 

 

Tagged ,

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Petreceri si accesorii de petrecere pentru copii

Publicitate