Cadouri de Crăciun pentru cei dragi

  • on December 20, 2016
  • Likes!

Dacă mai sunt întârziați ca mine și nu ați cumpărat încă darurile de Crăciun, vă ajut cu câteva idei pentru persoanele dragi: mame, surori, soacre, cumnate sau prietene.

1. Pachetul cadou de la Grace Couture Cakes care conține: o cutie cu 9 macarons, o cutie de praline, două tablete de ciocolată artizanală cu fructe liofilizate, turtă dulce, o sticla de vin roșu sau vin spumant și o selecție de fructe confiate trase în ciocolată. Prețul este de 260 lei și poate fi comandat prin e-mail: office@gracecc.ro sau în cake shopul din Băneasa Mall.

Grace Couture Cakes

2. “Miercuri, respirăm” – primul roman al Ioanei Chicet-Macoveiciuc, alias Prințesa Urbană. Aici găsiți toate detaliile pentru comenzi.

Miercuri, respiram

3. Agenda Trăiește frumos 2017 by Andreea Raicu. Formatul este A5 și are 470 de pagini. Andreea îți oferă diverse sfaturi și trucuri de beauty, nutriție, modă și dezvoltare personală, dar și o listă cu titluri de cărți și filme.

Agenda Traieste Frumos

4. O’clock de la brandul italian O’bag la care poti combina elementele după bunul plac. Pornind de la ideea de personalizare, îți poți alege curele de diverse culori cu mecanisme cu diverse modele. Vă puteți amuza la infinit și schimba cureaua de ceas astfel încât puteți obține un ceas nou în fiecare zi!
În București le puteți găsi aici. De asemenea, le puteți achiziționa de la Cluj sau Iași.

Oclock

O clock

5. Lenjerii de pat, prosoape, decorațiuni pentru casă, bucătărie, baie, camera copilului, toate le găsiți la English Home, magazine cu produse pentru casă.

English Home

6. Pachet cadou cu bunătăți de la Marks and Spencer Food. Puteți face o selecție de biscuiți, sosuri, vinuri, condimente, ceaiuri, ciocolată, gemuri etc.

Marks and Spencer

7. Cosmetice. Alege întotdeauna produse naturale, cu ingrediente de înaltă calitate. Sabon oferă o gamă variată de cosmetice pentru casă, femei, mama și bebeluș.

Sabon

Spor la cumpărături și Crăciun Fericit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

×

Like us on Facebook