Gradinita de Acasa

IT&TV

Baby Tv – mai mult decât un canal Tv


baby-tvPentru părinții care sunt preocupați de o creștere armonioasă a copiilor, în care procesul de învățare trebuie să fie ușor și distractiv dar și pentru aceia care caută pur și simplu noi atracții/distracții pentru copiii lor, Baby Tv, celebrul canal super-îndrăgit de cei mici propune pe siteul său www.babytv.com rubrica Fun activities for parents.

Activitățile sunt structurate pe mai multe categorii dintre care m-am oprit numai la câteva:

1. Baby Tv mobile cuprinde 5 aplicații pentru smartphone și tabletă pe care Baby Tv le-a produs. Despre ele, mai pe larg într-un alt articol. Ce trebuie menționat este că toate aplicațiile sunt disponibile pentru posesorii de i-phone și i-pad în timp ce pentru cei ce utilizează android sunt disponibile numai două.

2. Nursery rhymes este zona în care poți alege cîntecelul preferat al copilului pentru a-l cânta împreună: Charlie and the numbers, The mill, Morning song și multe altele așteaptă să fie fredonate de pitici și părinți. Pentru a veni în ajutorul părinților sunt disponibile și versurile cântecelelor.

3. Wallpapers. Copilului tău îi place de Charlie, de Tully? Sau poate de Kenny and Goorie? Atunci de aici poți downloada imaginile preferate pentru a personaliza ecranul computerului sau, de ce nu, pentru a personaliza o bluză sau tricou cu personajul preferat al celui mic. Unele dintre ele sunt disponibile însă numai membrilor așa că n-ar fi rău dacă ți-ai face un cont pe Baby Tv. E gratis.

4. Imagini de colorat. Copiilor pasionați de colorat, Baby Tv le pune la dispoziție o serie întreagă de planșe gata pentru a fi colorate. Tot ce trebuie să faci este să alegi, din lunga listă de vedete ale canalului, cine să fie colorat și să printezi.

5. Baby Tv play and learn este partea care îmi place cel mai mult. Aici vei găsi jocuri online structurate pe mai multe categorii: forme, animale, numere, litere și culori. Copiii vor fi încântați de ele și vor învăța rapid multe noțiuni importante pentru că distracția se îmbină armonios cu învățarea.

Cam atât, deocamdată, despre Baby Tv. Am descris mai sus, pe scurt, câteva din cele mai importante lucruri pe care le poți găsi aici. Cu siguranță că vei descoperi și tu activități potrivite pentru tine și copilul tău. Încearcă!

Tagged , , , , ,

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Petreceri si accesorii de petrecere pentru copii

Publicitate