Amintirile se păstrează în cărți

  • on December 10, 2013
  • Likes!

ceweI va implini în curând 3 ani și ne-am străduit ca această perioadă minunată să ne rămână cât mai vie în aminitire. Fără să vrem, am ajuns să avem cateva mii de poze în care fetița noastră este personajul principal.

Pentru că adunasem atât de multe poze și doream ceva special, care să rămână peste timp, ne-am hotărât să facem o CEWE Fotocarte cu cele mai importante momente. Inițial am făcut prima Fotocarte care cuprindea fotografii de la naștere și până la 2 luni. Am inclus aici primele poze din maternitate, primele poze cu mami, cu tati, primele poze de acasă dar și pozele de la Botez.

A ieșit ceva deosebit pentru că totul a fost personalizat. Începând de la culoarea copertei, font, text și până la aranjarea în pagină și efecte speciale aplicate fotografiilor. Nu mai vorbim de calitatea fotografiilor. Dar ce e cel mai important este faptul că ne readucem foarte ușor aminte de perioada aceea dar și faptul că I este încântată de Fotocarte. O studiează de câte ori are ocazia și se bucură văzându-se un bebeluș înconjurat de multă dragoste.

Dacă vrei să vezi și tu despre ce e vorba poți să descarci softul gratuit si să-ți faci propria Fotocarte. E simplu și intuitiv iar Fotocartea este mult mai versatilă decât un simplu album foto. Se detașează prin aspectul elegant, calitatea fotografiilor și varietatea opțiunilor pe care le ai la îndemînă.

În era digitală, fotografiile ocupă cea mai mare parte din hardul calculatorului pentru că odată cu ușurința de a face poze vine și marea greutate de a le sorta și de a le păstra pe cele mai importante dintre ele.

Cu siguranță și tu ai, în calculatorul tău, foldere pline cu instantanee aproape identice, denumite cu data la care au fost făcute. Cineva glumea și spunea că astăzi copiii au atâtea poze încât atunci când vor fi mari nu vor mai avea timp de altceva decât să se uite la ele. Așa că, ușurează-le munca și fă-le o Fotocarte : )

Comments

  • Asta asa este, si eu am foarte multe poze de cand eram mic si pana in prezent, pentru ca imi place sa ma uit peste ele si sa vad cum am fost si ce am ajuns.

    Daniel December 20, 2016 2:38 pm Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

×

Like us on Facebook