1 articol pe zi

  • on August 27, 2014
  • Likes!

I-si-povestileÎn ultima perioadă am fost mai puțin activă pe site, din păcate. Din diverse motive n-am reușit să postez foarte des, dar m-am hotărât ca de astăzi să încerc să postez zilnic!  Cel puțin un articol pe zi! Sunt atâtea lucruri pe care le trec cu vederea în fiecare zi și pe care le-aș putea împărtăși cu voi aici! I se face din ce in ce mai mare iar posturile pe care le scriu vor rămâne amintiri de neprețuit!

Să începem: Aproape în fiecare zi, I doarme la amiază (în afară de zilele în care stă la bunici, unde este extrem de activă și nu reușesc să o adoarmă în niciun chip), iar tati al ei are datoria de a îi spune o poveste înainte de somn. Însă nu orice fel de poveste! Trebuie să fie o poveste originală, cu personaje și întâmplări alese de I însăși! Are o imaginație debordantă, iar tati intră în jocul ei și inventează, pe loc, scurte povestioare legate de subiectul propus.

Ieri de exemplu, I a dorit mai întâi o poveste despre o fetiță care și-a pierdut păturica preferată iar mai apoi, a mai dorit una cu un fermier care are grijă de ferma lui. Iată ce a ieșit! Enjoy!

 

I si povestile 

 

PS: Aceste povestiri scurte nu exclud poveștile clasice pe care trebuie să i le citim cu regularitate, mai ales seara. Preferata ei, Frumoasa și Bestia o știe de acum pe de rost si o “citește” și ea copiilor ei. Adică ia o carte oarecare și reproduce cuvânt cu cuvânt întreaga poveste. : ) Voi ce povești spuneți copiilor?

Article Categories:
Day by day · Diverse · Povești · Toate posturile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

×

Like us on Facebook